Nieuwsarchief

Filter overzicht

Gaat de training/wedstrijd door?

www.ojcrosmalen.nl
De laatste weken wordt deze vraag vaak gesteld binnen de voetbalwereld en dus ook bij OJC ROSMALEN. Graag leggen we nog eens de procedure rondom de eventuele afgelasting van trainingen en wedstrijden uit, zodat iedereen duidelijk is welke werkwijze wij er op na houden.

Trainingen
Iedere dag opnieuw wordt door de terreinbeheerders en verenigingsmanager bekeken of de velden bespeelbaar zijn. Zijn er trainingen afgelast, dan wordt dat zo snel mogelijk (uiterlijk rond 16.00 uur) gecommuniceerd via een bericht op de hoofdpagina van onze website. Er eerder naar vragen, bij wie dan ook, heeft dus geen nut.

Is een veld wel goedgekeurd, maar zijn de weersomstandigheden dermate slecht dat het geen pretje is om de wei in te gaan, dan kan een trainer van een elftal ook zelf beslissen dat de training niet doorgaat. Communicatie daarover dient binnen het team plaats te vinden. Verzoek aan de trainers om de beheerders hierover te informeren via beheerder@ojcrosmalen.nl of bij beslissingen op de dag zelf door een telefoontje: 06-53348189 (Ron Uitman) of 06-53649869 (Rob Schuurmans).

Algehele afgelasting
Algehele districtsafgelastingen voor een zaterdag of zondag worden vermeld op NOS Teletekst pagina 603.
OJC ROSMALEN is daarbij (enkele selectieteams daargelaten) ingedeeld in de regio Zuid I.

- Onder categorie A vallen op zondag het 1e, 2e, 3e, 4e en 5e elftal en Vrouwen 1 en 2. Op zaterdag hebben JO19-1, JO19-2, JO17-1, JO17-2, JO15-1, JO15-2, JO13-1 en JO13-2 het stempel A-categorie.
- Categorie B is het overige voetbal. Hieronder vallen alle overige senioren, junioren- en pupillenteams.
- Ons eerste elftal speelt in de Derde Divisie zondag en dat valt onder de categorie 'Landelijk'. Deze wedstrijden worden apart vermeld op Teletekst.

Wedstrijden
Is er geen algehele afgelasting, dan kunnen clubs wel op eigen initiatief (in verband met de slechte staat van de velden) wedstrijden schrappen.

Ook alle afgelastingen van wedstrijden, met uitzondering van die op zondag, worden vermeld op de hoofdpagina van onze website. Zodra de mensen van ons wedstrijdsecretariaat op de hoogte zijn van het niet doorgaan van een wedstrijd, uit of thuis, zullen zij deze afgelasting bovenaan de site laten verschijnen.

Let op: het al dan niet doorgaan van uitwedstrijden bepaalt OJC niet. Het kan voorkomen dat ook ons wedstrijdsecretariaat niet op de hoogte is gesteld van een afgelasting van een uitwedstrijd. Kijk daarom bij twijfel altijd naar de website van de vereniging waar je speelt en bel daarna die club en/of naar ons wedstrijdsecretariaat: 073-5223102 (zaterdag vanaf 7.00 uur bemand).
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven