Nieuwsarchief

Filter overzicht

Nieuwe aanwinsten en langere verbintenissen

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN is verheugd te kunnen melden dat de club met Wesley Meeuwsen en Bart Tinus (foto) een tweetal nieuwe aanwinsten heeft weten te strikken. Daarnaast is met de eerste spelers overeenstemming bereikt over een langer verblijf bij onze vereniging.

Aanvaller Wesley (De Treffers) en doelman Bart (JVC Cuijk) speelden in de jeugd van OJC en kenden later successen in ons eerste elftal. Na avonturen bij verschillende vooraanstaande clubs in het amateurvoetbal keren ze komende zomer, net als in 2013, terug op De Groote Wielen.

Elvin Hardeveld, Randy van Heijnsbergen, Joey Lokasi en Kevin van Zijl hebben aangegeven te vertrekken bij onze club. Zij gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Aanvoerder Frank van Mosselveld beëindigt na dit seizoen zijn carrière.

Langer verblijf
De technische commissie heeft inmiddels overeenstemming bereikt met Furkan Alakmak, Sam van Doremalen, Diego Meerveld, Ritchie van Ooijen, Bas Peters en Stijn Rambach over nog een seizoen bij OJC ROSMALEN. Ook Jesse Dibbets speelt volgend jaar bij ons. Na een lange revalidatie staat hij alweer enkele maanden op het veld met hersteltrainer Indy Smits. Als alles goed gaat, sluit hij eind februari aan bij de groepstrainingen.

De komende periode wordt met de overige spelers over hun toekomst gesproken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven