Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - EVV Echt

www.ojcrosmalen.nl
Nadat Zandhazendurp en Aesterriek sinds Aswoensdag weer geworden zijn tot Rosmalen en Echt hervatten OJC en EVV komende zaterdagavond de competitie in de Derde Divisie zondag.

Afgelopen weekeinde mochten beide clubs genieten van een vrij carnavalsweekend. De Limburgers hebben zich daarmee op kunnen laden voor de zware week die komen gaat, met liefst drie competitiewedstrijden in acht dagen tijd. Midweeks mag EVV namelijk af gaan reizen naar Oldenzaal voor de inhaalwedstrijd tegen Quick ’20.

EVV en OJC staan beide op 31 punten. De ploeg van trainer Leo Beckers had daar echter twee competitiewedstrijden minder voor nodig. Trainer Leo Beckers neemt na dit seizoen afscheid van EVV. De gedreven en sympathieke oefenmeester geeft het stokje na vijf succesvolle seizoenen over aan voormalig profvoetballer en huidig assistent trainer van EVV Kevin van Dessel.

In Rosmalen staat deze zaterdag het veertiende duel in competitieverband tussen OJC ROSMALEN en EVV Echt op het programma. De Limburgers wonnen zeven van de voorgaande 13 ontmoetingen. OJC stond vijf keer aan de juiste stand van de score en slechts één keer werd het gelijk. Dat gelijkspel dateert van de laatste keer dat beide ploegen elkaar in Rosmalen troffen. Op zondag 10 april 2016 zorgde Tim Strijbosch binnen 28 minuten met twee treffers voor een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg, maar Manny Peters en Joep op den Kamp schonken EVV destijds toch nog een punt. Eerder dit seizoen was Rick Geenen de gevierde man in de heenwedstrijd tussen EVV en OJC ROSMALEN. Hij bezorgde met zijn treffer in de 77e minuut EVV een 1-0 thuiszege.
Zowel OJC als EVV kwam in zijn laatste duel voor het carnavalsweekeinde niet verder dan een 1-1 gelijkspel. EVV deed dat op eigen veld in een uiterst boeiend duel tegen JVC Cuijk. Daar waar OJC in Rosmalen de punten moest delen, in zoverre dat kan in een 3-puntensysteem, met UDI ’19/Beter Bed.

Vanaf vandaag gaan we in één rechte lijn richting het einde van het seizoen. Geen vrije weekenden meer tot aan de laatste speeldag van het reguliere competitieseizoen op zondag 14 mei. Aan OJC de uitdaging om met wat meer ontspanning naar dat slot toe te kunnen werken dan vorig seizoen, want daar zijn zeker nog wel meerdere punten voor nodig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven