Nieuwsarchief

Filter overzicht

OJC 4 op weg naar titel in reserve 2e klasse

www.ojcrosmalen.nl
Aankomende zondag 9 april staat voor OJC 4 om 12.30 uur een legendarische wedstrijd op het programma. Dan kan OJC 4, bij winst op de directe concurrent WSC 3, kampioen worden in de reserve 2e klasse C. En daarmee ontstaat een historisch feit voor OJC. Niet eerder in de geschiedenis van de club is een niet-selectieteam op dit niveau kampioen geworden of gepromoveerd. OJC 4 promoveert dan geheel op eigen kracht naar de reserve 1e klasse, het een-na-hoogste niveau voor niet-standaardteams van de senioren!

Drie wedstrijden voor het einde van de competitie is er met WSC 3 nog maar één concurrent voor het kampioenschap over. De stand aan kop is als volgt: OJC 4, 17 wedstrijden en 46 punten; WSC 3, 18 wedstrijden en 43 punten. Er zijn nog vier scenario’s mogelijk: 
  1. OJC 4 wint en wordt glorieus kampioen.
  2. OJC 4 speelt gelijk, dan zal in de laatste twee wedstrijden 1 punt moeten worden gehaald om toch het kampioenschap binnen te halen.
  3. OJC 4 verliest, dan zal voor het kampioenschap in de laatste twee wedstrijden 4 punten moeten worden gehaald.
  4. OJC 4 speelt gelijk of verliest, en redt het in de laatste twee wedstrijden niet om de benodigde punten voor het kampioenschap te halen. Maar dat kunnen we toch eigenlijk niet laten gebeuren...
Aankomende zondag kruisen beide teams dus de degens om 12.30 uur op sportpark De Groote Wielen. Uw support en steun is van harte welkom om het eerste scenario uit te laten komen! Komt u genieten langs de lijn en word getuige van een legendarisch kampioenschap binnen OJC. 


Time and place to be: zondag 9 april 12:30 uur, veld 5, voetbalcomplex De Groote Wielen. 



Stand per 2-4-2017, reserve 2e klasse C:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven