Nieuwsarchief

Filter overzicht

Feestelijke afsluiting succesvol seizoen

www.ojcrosmalen.nl
Zaterdag is de laatste competitieronde, waarin zowel onze JO15-1 (aanvang 13.00 uur) als JO19-1 (aanvang 15.00 uur) het kampioenschap in de 3e divisie kan behalen! We hopen dat beide teams hierbij op massale publieke belangstelling mogen rekenen! Na de wedstrijden zal er een DJ draaien in de - langer geopende - kantine.

Zowel onze JO19-1 als JO15-1 gaan voor promotie naar de 2e divisie en zij zijn niet de enige twee (selectie)jeugdteams in onze bovenbouw die bovengemiddeld hebben gepresteerd dit seizoen. OJC JO17-2 vierde vorige week het kampioenschap in de 1e klasse en gaat volgend seizoen in de hoofdklasse voetballen, ook onze JO13-1 maakt nog een kleine kans op het kampioenschap en de JO17-1 is nog in de race voor de laatste periodetitel.

Ter (hopelijk) feestelijke afsluiting van een succesvol seizoen is er vanaf 16.00 uur een DJ in de kantine en is de sluitingstijd verlengd naar 21.30 uur. We willen graag met zoveel mogelijk OJC-ers het seizoen in gezellige sfeer afsluiten, dus graag tot dan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven