Nieuwsarchief

Filter overzicht

12 mei presentatie nieuwe OJC-kledinglijn

www.ojcrosmalen.nl
Zoals eind maart aangekondigd is OJC ROSMALEN in zee gegaan met Brandsfit als nieuwe kledingleverancier. Zij gaan ons het kledingmerk Patrick leveren. Via deze weg proberen wij zo transparant mogelijk te communiceren wat dit betekent voor onze leden en eenieder die onze vereniging een warm hart toedraagt.

Zie ook: Nieuwe kledingleverancier voor OJC

Het nieuwe tenue dat - binnen de jeugd - voor iedereen met dezelfde shirtsponsors voorzien zal zijn, wordt net als andere jaren aan het begin van het seizoen aan de leiding van ieder team uitgedeeld. 

Op vrijdag 12 mei aanstaande organiseert de kledingcommissie, i.s.m. de sponsorcommissie, een inloopavond voor leden, sponsoren, ouders en overige geïnteresseerden waar het nieuwe tenue (inclusief de OJC-kledinglijn) tentoongesteld zal worden. Deze zal plaatsvinden van 19.00 tot 21.00 uur in de sponsorruimte van OJC ROSMALEN.

Wij zijn er van overtuigd dat de OJC-kledinglijn een dusdanig prijsniveau heeft dat aanvullende artikelen via OJC aangeschaft gaan worden. Voor selectieteams geldt al geruime tijd de verplichting aanvullende kleding via de club aan te schaffen en we hebben de verwachting dat niet-selectieteams dit ook gaan doen. Tenslotte draagt dit bij aan de uitstraling van de vereniging.

Inleveren van de huidige Nike-kleding (inclusief voor diverse teams de verstrekte onder/thermoshirts) zal net als andere jaren plaatsvinden aan het einde van het seizoen. Tevens zal dan de kilometervergoeding per team uitbetaald worden. Wij bieden de mogelijkheid om de onder/thermoshirts te behouden tegen een vergoeding van €5,= per stuk.

Tijdens de inloopavond zal ook een toelichting gegeven worden op het voorgenomen bestuursbesluit een kledingvergoeding, t.b.v. de aanschaf van het OJC-presentatiepak, per lid in rekening te brengen. De beoogde uniformiteit, eenieder in hetzelfde presentatiepak naar de wedstrijd en training te laten komen, wordt hiermee gerealiseerd. Nog een stap verder in eenduidige uitstraling van onze vereniging. Voor de jeugd betekent dit dat zij ieder jaar in een nieuw presentatiepak worden gestoken tegen een vergoeding van €2,= per maand. Voor de senioren zal dit om de twee jaar zijn tegen een vergoeding van €1,= per maand. Uiteraard kunnen eerder aangeschafte trainingspakken tijdens trainingen gedragen worden. 

Wij staan u graag te woord op vrijdag 12 mei aanstaande tussen 19.00 en 21.00 uur.

Kleding- en sponsorcommissie OJC ROSMALEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven