Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC - Be Quick 1887

www.ojcrosmalen.nl
Zondag staat voor OJC ROSMALEN de laatste competitiewedstrijd van het voetbalseizoen 2016-2017 op het programma. Op sportpark De Groote Wielen is Be Quick 1887 de tegenstander in de laatste speelronde van de Derde Divisie zondag.

Be Quick 1887 kent als promovendus een prima debuut in de Derde Divisie. De ploeg bivakkeert het gehele seizoen al aan de kop van de ranglijst en zal het seizoen normaliter als zesde eindigen. Eén of meerdere plekjes stijgen zit er niet meer in en HSC ’21 lijkt de Groningse formatie op de laatste speeldag (eventueel op doelsaldo) ook niet meer te kunnen passeren.

De spanning voor OJC ROSMALEN is ook al een tijdje uit het seizoen. Afgelopen zondag mocht de ploeg na een aantal (qua resultaten) mindere weken eindelijk weer een puntje toevoegen aan het totaal. In Utrecht speelde een piepjong OJC met 2-2 gelijk tegen Magreb ’90.

Zondag staat in het teken van afscheid nemen. Naast assistent-trainer David Toxopeus (nieuwe hoofdtrainer vv Geinoord) gaan een aantal spelers de club verlaten. De ene speler gaat dat doen na één seizoen, maar er zijn ook spelers bij die bijna 150 wedstrijden in de Rosmalense hoofdmacht in actie kwamen. Na afloop van de wedstrijd zetten we al personen in het zonnetje. Ook staat na afloop de traditionele uitreiking van de Zilveren Schoen en bekendmaking van het Talent van het Jaar op het programma.

Achter de schermen zijn we al tijden druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De club wist een aantal nieuwe spelers aan zich te binden en het oefenprogramma is ook helemaal ingevuld. Het voorbereidingsprogramma is onderstaand vermeld.

Namens de club willen wij u bedanken voor alle steun en support gedurende dit seizoen. Hopelijk mogen wij in de nieuwe voetbaljaargang ook weer op u rekenen.

Zaterdag 29 juli 15.00 uur: BVV Barendrecht - OJC ROSMALEN
Zaterdag 5 augustus 14.30 uur: FC Lisse - OJC ROSMALEN
Dinsdag 8 augustus 20.00 uur: OSS'20 – OJC ROSMALEN
Zaterdag 12 augustus (tijdstip n.n.b.): FC Den Bosch - OJC ROSMALEN (Open dag FC Den Bosch)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven