Nieuwsarchief

Filter overzicht

Afwisselend programma Open Dag

De Open Dag van OJC ROSMALEN op zondag 30 augustus kent een afwisselend programma. Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen is er informatie en sport & spel voor de nieuwe jeugdige leden, informatie en een 'guided tour' voor de ouders/verzorgers, sponsors presenteren zich, er is een OJC-informatiestand, er zijn hapjes en drankjes en er wordt de hele dag gevoetbald; óók door ons 1e Topklasseteam!

Sponsor Van den Udenhout plaats een aantal demo-auto’s en op of rond het hoofdveld staat een cabrio waar op geschoten mag worden. Een bal in de cabine geeft kans op een heel weekend cabrio rijden! Sponsor Van Tilburg Mode & Sport is aanwezig met een opblaasbaar voetbal-schiet-spel (ook daar kunnen punten en zelfs cadeaubonnen worden verdiend) en een stand met informatie over een inschrijfactie op de klantenkaarten. Het 1e Dameselftal van OJC ROSMALEN is daarbij betrokken.

Tijdens de Open Dag wordt er op alle velden een (beker)wedstrijd gespeeld. Op ieder niveau en zowel heren- als damesteams treden aan. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd en er is speel- en springmateriaal en ander vertier aanwezig voor de kleintjes. OJC ROSMALEN heeft zelf ook een stand met foldermateriaal, inschrijfformulieren en waar deskundig advies kan worden ingewonnen.  

Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom op de hoofdtribune. Om 10.30 uur wordt welkom geheten door het hoofdbestuur en andere vrijwilligers en wordt informatie gegeven over onderwerpen als de vereniging, sportiviteit & respect en technische aangelegenheden. 

Om 11.00 uur verspreiden de nieuwe jeugdige leden zich, onder leiding van de clustercoördinatoren, over het voetbalcomplex om nader geïnformeerd te worden en alvast een balletje te trappen of een spelletje te doen. Voor de ouders/verzorgers is er een 'guided tour' langs de kleedkamers, de materiaalruimte, de bestuurskamer, het sponsorhome en natuurlijk de kantine.

Vóór 13.00 uur worden de nieuwe jeugdige leden weer verwacht op de hoofdtribune voor een glaasje ranja en een zakje chips. Maar dat niet alleen, want... om 13.00 uur presenteren de spelers van het nieuwe 1e Topklassevoetbalteam OJC ROSMALEN zich individueel aan de nieuwe jeugdige leden en worden er fotokaarten uitgedeeld waarop handtekeningen van de Topklassespelers verzameld kunnen worden. De eerste volle kaarten leveren prijzen op! Rond 13.20 gaan de spelers van het 1e elftal van OJC ROSMALEN zich verder voorbereiden op hun competitieduel, later die middag.

Om 13.30 uur is het officiële programma van de Open Dag ten einde maar de activiteiten bij OJC ROSMALEN nog lang niet! Onder het genot van een hapje en een drankje kan bijgepraat worden, er kan een balletje worden getrapt (of getrapt zien worden). En om 14.00 uur komt iedereen natuurlijk kijken naar de belangrijke tweede competitieduel van OJC ROSMALEN, thuis tegen VVSB uit Noordwijkerhout (aftrap 14.00 uur op het hoofdveld). De toegang is gratis!

Kortom; een dag die je niet mag missen, dus tot zondag 30 augustus bij OJC ROSMALEN!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven