Nieuwsarchief

Filter overzicht

​Voorbeschouwing USV Hercules - OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN moet komende zondag voor de seizoensouverture in de Topklasse op reis naar Utrecht. USV Hercules kende een uitstekende voorbereidingsperiode, waarin het onder meer won van zaterdagtopklassers Rijnsburgse Boys en Scheveningen. Maar zoals bekend geven in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst.

Eric Speelziek, eerder coach van TEC, DTS Ede en Rheden, is dit seizoen de nieuwe trainer bij USV Hercules. Hij volgt Jan Oosterhuis op, die richting De Graafschap vertrok.

In het amateurvoetbal kenmerkt de zomervakantie zich zoals altijd door een komen en gaan van spelers. De selectie van USV Hercules mag echter wel bijzonder worden genoemd wat nieuwelingen betreft. Hercules heeft namelijk de eerste 'prijs' van het seizoen al te pakken... de meest inkomende transfers van alle 32 topklassers. De Utrechters namen tijdens de overschrijvingsperiode afscheid van negen spelers, maar daartegenover staan maar liefst '15' nieuwelingen. Meest opvallende nieuweling is misschien wel doelman Arjan van Dijk, die overkwam van RKC Waalwijk. 

OJC ROSMALEN kende een uitstekend debuutjaar in de Topklasse, maar weet ook dat in het voetbal het tweede seizoen na de promotie altijd het lastigste is. De ploeg van Dennis Dekkers, Koen Wissing en Nico Koningsteijn mag gaan ervaren of deze sportwijsheid ook voor OJC opgaat. Daar waar je eerst nog als grote onbekende menig tegenstander kon verrassen, is die gratis verkregen extra steun in de rug er na het eerste jaar vanaf. Je moet als individu en team altijd een doel nastreven. In de wetenschap van die genoemde ervaring moet OJC ROSMALEN eerst maar eens proberen de uitstekende prestatie van het afgelopen seizoen te evenaren om daarnaast in het achterhoofd altijd de droom van het willen meedoen om promotie naar de nieuw te vormen tweede divisie met zich mee te dragen.

De wedstrijd USV Hercules tegen OJC ROSMALEN begint aanstaande zondag om 14.00 uur op het sportpark aan de Voorveldselaan 2 in Utrecht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven