Nieuwsarchief

Filter overzicht

OJC 1 speelt thuisduels om 14.00 uur

Zondag 30 augustus speelt het eerste elftal van OJC ROSMALEN de eerste thuiswedstrijd in het tweede seizoen in de topklasse. Dit jaar kunnen veel teams in de prijzen vallen, door de vorming van een nieuwe landelijke divisie. De beste zeven ploegen in de topklasse zondag zullen promoveren naar deze nieuwe competitie. Na het gelijke spel tegen USV Hercules in Utrecht, speelt het elftal van trainer Dennis Dekkers op de open dag op zondag 30 augustus de eerste thuiswedstrijd tegen VVSB uit Noordwijkerhout, een zware tegenstander die zeker gaat voor promotie.

Gratis entree!
Vanaf dit seizoen is het aanvangstijdstip vervroegd naar 14:00 uur. Voor de eerste thuiswedstrijd wordt geen entree geheven. Dus alle supporters hebben gratis toegang, ook als zij geen lid zijn van OJC ROSMALEN. Voorafgaand aan de wedstrijd zal de selectie om 13:00 uur worden voorgesteld aan het publiek. Zorg dus dat u op tijd aanwezig bent op sportpark De Groote Wielen.

Komende zondag zijn ook weer seizoenkaarten verkrijgbaar. Voor volwassen boven 18 jaar kost een seizoenkaart 75 euro, voor de jeugd tot en met 18 jaar 40 euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven