Nieuwsarchief

Filter overzicht

Verstoring trainingen

Het seizoen is nog maar net begonnen en iedereen is weer volop aan het trainen. Na amper een maand trainingsactiviteiten hebben ons helaas al diverse klachten bereikt omtrent het verstoren van trainingen door andere teams. Het komt (te) regelmatig voor dat teams zonder overleg al met trainingsvormen of oefeningen starten op (een hoek van) het veld, terwijl een ander team nog aan het trainen is binnen de reguliere en hen toegewezen trainingstijd. Als al met bijvoorbeeld loopoefeningen wordt begonnen, zorg dat dit dan altijd in overleg met de trainer gaat van het team wat nog bezig is en zonder hinder!

Veld oversteken
Daarnaast is het het doorkruizen van trainingen om middels de kortste route op het eigen trainingsveld te komen minimaal zo storend. Met name op het hoofdveld wordt te pas en te onpas door teams het veld overgestoken met een heel team, al dan niet sjouwend met doeltjes, terwijl de training of bijvoorbeeld een partijvorm in volle gang is! Ongeacht of er een gedeelte van het veld ongebruikt is of om welk team het gaat, het is totaal ongepast en oncollegiaal om op deze manier andere trainingen te ontregelen.

Hierbij daarom een klemmend beroep op alle leden, spelers, leiders en trainers om hier vanaf nu rekening mee te houden en gewoon, zoals het hoort, óm de velden heen naar je eigen trainingsveld te lopen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven