Nieuwsarchief

Filter overzicht

Ook dit jaar weer: de Grote Clubactie

www.ojcrosmalen.nl
Ook dit jaar doet OJC ROSMALEN weer mee aan de Grote Clubactie. Vanaf komende zaterdag 19 september zullen onze jongste voetballertjes weer op pad gaan met de intekenboekjes. Hierbij enige uitleg over de gang van zaken!

Onze E/F-jes, mini's en G-voetballers verkopen de loten voor een prijs van 3 euro. De opbrengst voor de vereniging is € 2,40. Voor ieder verkocht lot geeft OJC 50 cent aan het team van de verkopende speler. Dit geld wordt aan het eind van het seizoen, bij de uitbetaling van de reiskostenvergoeding, uitgekeerd. Daarnaast zijn voor de drie jeugdleden die de meeste loten verkopen ook dit jaar door OJC weer mooie prijzen beschikbaar gesteld, dus doe je best!
 
Intekenen
Zaterdag 19 september begint de actie met de inschrijving op de loten. De verspreiding en inname van de boekjes verloopt via Henk Hubers. Hij zal deze via de postvakjes van de teams verspreiden. Leiders, vergeet hier dus niet in te kijken! Vul de intekenboekjes duidelijk in en vergeet niet je naam en elftal te vermelden. In ieder boekje zitten 20 automatische afschrijvingen en een deursticker. Je scheurt de ene helft van het vel af en geeft dit aan de koper. Let op: neem bij het verkopen geen geld aan! Inning verloopt via automatische incasso.
 
Inleveren
De intekenboekjes lever je uiterlijk drie weken later, op zaterdag 10 oktober, in bij Henk Geurden of Henk Hubers in de jeugdbestuurskamer. Weer een week later, vanaf zaterdag 17 oktober, zijn bij hen de loten beschikbaar. Je gaat dan met het intekenboekje en je loten weer bij de kopers langs, overhandigt de verkochte loten.
 
Veel succes allemaal met de verkoop!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven