OJC F1 wint met 3-2 van Nivo Sparta

01-01-1970
01:00

De laatste wedstrijd van de competitie werd vandaag gespeeld tegen Nivo Sparta F1. Het onthaal bij onze club was voor Nivo Sparta iets minder spectaculair dan in november in Zaltbommel maar de jongens waren er niet minder enthousiast door. OJC Rosmalen F1 startte om 10.05 met de warming up en na een ferme yell kon de wedstrijd beginnen. Helaas moest het team Christiano missen en we wensen hem natuurlijk heel veel sterkte en een spoedig herstel!

De eerste 10 minuten van de wedstrijd begon rustig en beide teams moesten nog op gang komen. Justin liet een aantal mooie acties zien met een corner en een schot op goal na een voorzet van Lars. Ook Nivo liet zien dat ze sterke spelers in hun team hadden waaronder een dame met een hard schot. Aan het einde van de eerste helft zette OJC meer druk op het spel en na een voorzet van Ruben scoorde Jasper 1-0. Snel na de rust liet het duo Ruben en Jasper zich weer van hun beste kant zien: met goed positiespel wisten ze de stand op 2-0 te brengen door een mooie goal van Jasper.
Nivo Sparta voerde vervolgens de druk op en scoorde na een corner 2-1. OJC liet zich echter niet van de wijs brengen en ze gingen fel de duels aan. Dat werd uiteindelijk beloond toen na een mooie voorzet van Lars en een beheerst schot van Jasper de 3-1 werd gemaakt. De aanmoedigingen van de coaches van Nivo Sparta begonnen wat luider te worden en het leek erop dat de tegenstanders het hebben gehoord. Een kopbal van Nivo na een corner brengt de stand op 3-2!

De laatste minuten is het erg spannend want OJC wil deze voorsprong natuurlijk behouden en doet er alles aan om de bal uit onze goal te houden. Fabian is zelfs zo enthousiast dat hij de bal met de handen wegwerkt na een corner. Scheidsrechter Bobby moest hiervoor wel een penalty geven. Gelukkig hield Inze het harde schot van de enige dame op het veld en zorgde hij ervoor dat de stand op 3-2 bleef staan. De jongens van OJC hebben tot de laatste minuut gevochten en mogen trots zijn op een mooie eindstand!