OJC 1 verliest slotduel van JVC Cuijk

01-01-1970
01:00

Een wedstrijd om des keizers baard en daarom maalde na afloop ook niemand aan Rosmalense zijde echt om het 'teleurstellende' resultaat. OJC ROSMALEN verloor zijn allerlaatste wedstrijd in de Topklasse op eigen veld met 1-4 van JVC Cuijk.

De gasten kwamen door een treffer van Bjenze Graat vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. Even daarvoor had doelman Paul van den Elzen nog een strafschop van Alexander Prent weten te keren. Na rust zorgden Cayfano Latuperissa en Ilias Zaimi (2x) voor een 0-4 voorsprong van JVC Cuijk. De eretreffer van Jaouad Chraou zorgde uiteindelijk voor het slotakkoord van OJC ROSMALEN in de Topklasse.

OJC ROSMALEN was een week eerder tegen Sneek geslaagd in zijn missie en dat telde ook na afloop van de slotwedstrijd tegen JVC Cuijk het meest.