OJC 1 verliest in Oldenzaal

01-01-1970
5-2

OJC ROSMALEN is vanmiddag in Oldenzaal tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Na een 2-1 ruststand won Quick '20 uiteindelijk met 5-2 op eigen veld.

De thuisploeg kwam via Degenaar al na drie minuten op een 1-0 voorsprong. Een kwartier later bracht Jaouad Chraou alweer op gelijke hoogte. Quick '20 mocht echter door een treffer van Visscher met een 2-1 voorsprong de kleedkamers opzoeken.

Randy van Heijnsbergen bracht OJC direct na rust op 2-2. Amper een minuut later zorgde Rens van Benthem voor de hernieuwde voorsprong van de thuisploeg. Aanvoerder Ryan Snelders zorgde vanuit een vrije trap voor 4-2 en in de slotfase zorgde Visscher met zijn tweede treffer van de middag voor de uiteindelijke 5-2 eindstand.