Onnodig groot verlies MO15-3

01-01-1970
8-0

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma, een moeilijke uitwedstrijd tegen Ophemert.
Geen onbekende tegenstander, omdat de meesten van ons er al wel eens tegen hadden gespeeld en daarom wisten dat we het een van de betere teams uit onze competitie zou zijn en dat we alles moesten geven om een goed resultaat te halen.
Helaas moesten we Julie missen vandaag en daarom ging Sophie met ons mee uit de MO13-1. Dank je wel Sophie!

In het begin van de wedstrijd leek het wel of we geïmponeerd waren door de fysieke kracht van Ophemert waardoor we niet altijd de duels durfden aan te gaan.
Nu speelde Ophemert ook nog niet op haar best en duurde het nog best lang voordat Ophemert op voorsprong kwam.
Dit gebeurde na ongeveer 20 minuten toch en daarna nog een keer en gingen we de rust in met een 2-0 achterstand.

De trainers deden in de rust een poging om het tij te keren en we begonnen de tweede helft goed. Er werden meer duels gewonnen en we werden ook een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Ophemert.
Door een paar mooie doelpunten kwam Ophemert halverwege de 2de helft op 4-0.
Helaas ging toen bij een aantal van ons het koppie naar beneden. Daar maakte Ophemert goed gebruik van wat resulteerde in een 8-0 einduitslag van een verder sportieve wedstrijd.

De wijze les van vandaag: we moeten alles blijven geven en dat de hele wedstrijd lang, anders maken we het de tegenstander wel heel gemakkelijk en zullen we meer van deze nederlagen om ons oren krijgen.

Komende maandag spelen we een trainingswedstrijd tegen OJC ROSMALEN JO13-11. We zullen de les van vandaag meenemen en dan anders voor de dag komen.