Opnieuw amusant gelijkspel OJC 1

01-01-1970
1-1

OJC heeft aan de thuiswedstrijd tegen Westlandia één punt over weten te houden. Brandon Tichem bracht de bezoekers exact op het kwartier op een 0-1 voorsprong. Mitch van der Ven zorgde in de 85e minuut voor de verdiende gelijkmaker en uiteindelijke 1-1 eindstand.

Evenals in de voorgaande thuiswedstrijd tegen JVC Cuijk zorgde OJC ook ditmaal voor een amusant schouwspel op eigen veld. Westlandia kwam ook om te voetballen en dat zorgde voor in totaal 97 leuke minuten. Dat Brandon Tichem voor rust de enige doelpuntenmaker was ma een klein wonder heten. Hij bracht de formatie uit Naaldwijk na 15 minuten op een 0-1 voorsprong. Voor en na die treffer kreeg de thuisploeg meerdere grote mogelijkheden, maar beloonde het zichzelf telkens niet. Aan de andere kant behoede debuterend doelman Aaron van Engelen zijn ploeg voor eventuele grotere schade.

De beginfase van de tweede helft was voor de bezoekers. Westlandia was tweemaal dichtbij de 0-2. Aan de andere kant kreeg OJC meerdere mogelijkheden op de gelijkmaker, maar moest het wachten tot de 85e minuut alvorens de thuisploeg via een rake kopbal van Mitch van der Ven loon naar werken kreeg. In de extra tijd was OJC tot tweemaal toe heel dichtbij de zege, maar aan de 1-1 veranderde uiteindelijk niets meer.

Woensdag ontmoet OJC in de eerste ronde van de KNVB beker Koninklijke HFC. De wedstrijd begint om 20.00 uur op het sportpark van HBC in Heemstede en de entree is gratis.