Bekeravontuur OJC snel voorbij

01-01-1970
6-1

OJC ROSMALEN is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi. In Heemstede ging de ploeg kansloos onderuit tegen Koninklijke HFC.

In de vijfde minuut opende Erolind Derguti de score voor HFC. Drie minuten later verdubbelde Tim van Soest de Haarlemse voorsprong. Oscar Wilffert zorgde na 18 minuten voor de uiteindelijke 3-0 ruststand.

In de tweede helft leek het nog heel even spannend te worden toen Frank van Mosselveld amper twee minuten na de hervatting voor de 3-1 zorgde. Niet veel later maakte Van Soest met zijn tweede goal van de avond de 4-1. Het verzet van OJC was daarmee definitief voorbij. Sam-Sin en Postma zorgden uiteindelijk voor de 6-1 eindstand.

OJC kan zich volledig gaan focussen op de competitie... te beginnen aanstaande zondag uit tegen HSC '21.