Uitstekende wedstrijd MO15-3 maar helaas geen punten

01-01-1970
0-3

Vandaag stond er voor ons een uitdagende wedstrijd op het programma. Hedel MO15-1 kwam bij ons op bezoek. Een ervaren ploeg die al het nodige gewonnen heeft, We wisten dat we vanaf het begin scherp moesten zijn en moesten blijven om tot een mooi resultaat te komen.

Om 13.00 uur begonnen we aan de wedstrijd. Omdat we nog altijd 1 geblesseerde speelster hebben en we toch op volle sterkte de wedstrijd wilden spelen kregen we hulp van Manette en Moniek. Bedankt meiden voor jullie hulp en inzet!

We begonnen goed aan de wedstrijd en het lukte ons om Hedel bij ons doel weg te houden en zelfs een aantal keer in het strafschopgebied van Hedel te komen. Helaas kwamen hier geen kansen uit.
Helaas kwam Hedel halverwege de eerste helft in een paar minuten tijd op een 0-2 voorsprong doordat wij even niet stonden op te letten. Gelukkig lieten we de kopjes deze keer niet hangen, maar bleven we de strijd aan gaan.
We gingen met een 0-2 stand rusten.
De pauze deed ons goed en na een pep talk van de trainers lukte het ons de 2de helft om Hedel ver bij ons doel vandaan te houden. We bleven scherp en het lukte ons iedere keer om snel de bal te veroveren en op zoek te gaan naar het doelpunt wat we zeker verdienden. We kwamen ook een aantal keer gevaarlijk in het strafschopgebied van Hedel maar om doelpunten te maken heb je af en toe een beetje geluk nodig. Dat ontbrak er vandaag aan.
Uit een counter maakte Hedel nog 0-3 (hieraan kon je zien dat het team van Hedel al iets meer stappen heeft gezet) maar ook daarna bleven we goed voetballen en gaven we niet op.

We hebben goed gespeeld vandaag en onze vaste supporterskern beloonde ons met een mooi applaus.
Ook van de trainers kwamen alleen maar complimenten.

Komende week gaan we weer lekker trainen en dan spelen we volgend weekend uit tegen BZS. Dit is een ploeg van hetzelfde kaliber als Hedel, dus we weten wat ons te wachten staat. Als we weer zo voor de dag komen als vandaag, kunnen we misschien wel voor een stuntje zorgen!