Weer nipte nederlaag voor JO15-4

01-01-1970
01:00

Op zaterdag 15 oktober 2016 spelen we de tweede wedstrijd van deze competitie. Wederom een uitwedstrijd, en nu naar Oost-, West- en Middelbeers. Tegenstander daar is Beerse Boys JO15-1.

De wedstrijd gaat gelijk op, met kans(jes) over-en-weer. Met hard werken laten we zien zeker mee te kunnen spelen in 2e klasse niveau. In de eerste helft wordt niet gescoord. Ook in de tweede helft zet dit spelbeeld zich voort. Het is Beerse Boys in de 55e minuut scoort, daar gingen wel enkele beslissingen van de scheidsrechter aan vooraf die zeker niet in ons voordeel waren. Eerst raakte Roel geblesseerd aan het hoofd, maar de scheidsrechter liet doorspelen. In de daaropvolgende corner werd onze keeper in het doelgebied weggeduwd, waarna de 1-0 gescoord werd. Ondanks protesten keurde de scheidsrechter dit doelpunt goed. We gingen naarstig op zoek naar de gelijkmaker. Heel veel tijd was er niet meer. Doordat we ruimte weggaven, viel in de slotminuten nog het 2e doelpunt voor Beerse Boys.

Helaas weer een nipte nederlaag, nu tegen de huidige nummer twee. Dit betekent dat als we iets secuurder gaan spelen, ballen beter en sneller inspelen, we ook iets meer tijd krijgen om de kansen af te maken. Als we dit de komende tijd gaan doen, gaan we onszelf zeker belonen voor de harde arbeid die we verrichten. Komende weken spelen we drie thuiswedstrijden. Alle support is welkom.