Welverdiende overwinning voor VR4

01-01-1970
01:00

Theole VR1, een tegenstander die we nog kenden van vorig jaar, een tegenstander waarbij we zeker een tandje bij moesten zetten. En dat is precies wat we hebben gedaan.

De eerste helft hebben we veel getikt, we konden elkaar goed vinden. De 0-1 viel dan ook in deze periode. Sarah gaf een steekpass richting Angelique, die 'm op haar beurt weer voor kon geven bij Nicole die de bal heerlijk binnentikte! Zo gingen we de rust in, 0-1 voorsprong.

Iedereen had een goed gevoel over de eerste helft, en zo gingen we de tweede helft in. De 0-2 kwam al redelijk snel door een prachtige corner van Melissa. Het was een rommeltje voor het goal met teveel aan speelsters, maar Wendy wist de bal toch op een manier binnen te tikken, good job Melis & Wen!
Maar ook aan onze kant kwam er een corner tegen die door een rommeltje voor ons goal zorgde voor een tegendoelpunt, 1-2. José gaf als laatste vrouw aan geen MM meer vrij te laten, dus als achterhoede hebben we daar naar geluisterd. Geen MM meer. Zelfs ons Mel gaf daar gehoor aan, ze ging zelfs zo ver dat haar duim uit de kom schoot toen ze een bal uit ons net redde. Het enige wat ze daarop te zeggen had in de wedstrijd is "momentje, even m'n duim terugzetten".
Door een lobje van Kika kwam de bal naar voren. Melissa ging er achteraan maar ze leek wel een schaap achterna gezeten door wolven. Melis wist ze zich te handhaven en schoot 'm heerlijk binnen in de rechterhoek. 1-3!

Dames 4, we hebben ons goed stand gehouden, de achterhoede heeft goed werk geleverd, al met al een topprestatie!