OJC pakt punt tegen Magreb '90

01-01-1970
01:00

OJC ROSMALEN heeft aan de thuiswedstrijd tegen Magreb '90 één punt over weten te houden. De 2-2 eindstand stond uiteindelijk bij rust al op het scorebord.

Na een klein kwartier zag het er totaal niet naar uit dat OJC überhaupt aanspraak mocht maken op een punt. Omar El Ghazzouani en Guytho Mijnland hadden de bezoekers binnen no-time op een 0-2 voorsprong gezet. Doelman Koen van Boxtel voorkwam in die fase tot tweemaal toe nog meer erger. Diego Meerveld bracht de thuisploeg uiteindelijk uit het niets terug in de wedstrijd. De assistent scheidsrechter stond dusdanig goed opgesteld dat hij gedecideerd kon besluiten dat de inzet van Meerveld ook daadwerkelijk de doellijn was gepasseerd. Amper drie minuten later sloeg bij een fel duel de vlam in de pan. De eerste doelpuntenmaker voor Magreb '90 en tot dan toe zonder enige twijfel beste man op het veld, Omar El Ghazzouani zag daarbij direct rood, evenals Tsvetelin Tonev van OJC. Amper een minuut na het tumult zorgde Jaouad Chraou voor de gelijkmaker.

Na rust was er met negen veldspelers aan beide kanten veel ruimte op het veld. Een ruimte die naarmate de tweede helft vorderde alleen maar groter werd en meer kracht vergde. OJC kreeg kansen op meer, maar moest waakzaam blijven voor de behendige Magreb '90 spelers. Gescoord werd er niet meer.

Een punt gewonnen gezien het terugkomen na een 0-2 achterstand of twee punten verloren als je kijkt naar de laatste 55 minuten. Wie het weet mag het zeggen!?