Eerste winst MO15-3 in 2017

01-01-1970
01:00

Na een stroef begin 2 weken geleden tegen Bergeijk waar we na een sterke eerste helft toch de punten aan de tegenstander moesten laten, waren we erop gebrand om vandaag uit bij Audacia in Moergestel de punten mee te nemen.

Omdat niet iedereen fit uit de winterstop gekomen is, kregen we hulp van Jennifer en Donna. Dames, bedankt voor jullie inzet!

Meteen vanaf het beginsignaal lieten we ons van onze beste kant zien en speelden we voornamelijk op de helft van Audacia en lieten we mooie combinaties en aanvallen zien.
De beloning kwam na 10 minuten. Via een vloeiende aanval op rechts kwamen terecht op een 0-1 voorsprong. Audacia deed wat het kon en kwam af en toe gevaarlijk door.
Toch lukte het ons om nog voor rust op 0-2 te komen.

In de rust kregen we de verdiende complimenten van de trainers maar ook het advies om toch vooral te blijven opletten en scherp te blijven.
Dat dit moeilijk is, bleek aan het begin van de 2de helft. We waren toch iets minder fel en lieten Audacia komen en uiteindelijk kregen we een doelpunt tegen.
Dit was het sein voor ons om er een schepje bovenop te doen en de eerste beste aanval leverde de 1-3 op.
Daarna kregen we nog veel hoekschoppen maar dit leverde geen doelpunt op. De 1-4 kwam er toch nog, na weer een mooie aanval.

We hopen dit goede spel te kunnen voortzetten na de Carnavalsweek. Nu eerst vakantie houden en dan hopen we op 11 maart uit bij Oirschot hetzelfde kunnen doen als vandaag.