OJC hard onderuit tegen HSC '21

01-01-1970
0-5

Ook na zes onderlinge competitiewedstrijden staat de teller voor OJC ROSMALEN als het gaat om overwinningen op HSC '21 op nul. Na een 0-1 ruststand won de ploeg uit Haaksbergen uiteindelijk met 0-5. HSC '21 is niet alleen drie punten, maar ook een geslaagde TC1 assistent-trainer rijker.

OJC en HSC '21 leken met een 0-0 tussenstand de rust op te zoeken, maar Bas ter Hogt bracht de bezoekers vlak voor de thee toch op een 0-1 voorsprong.

Na rust zorgden treffers van Cenk Uguz, Burak Basut en tweemaal Bas ter Hogt binnen een kwartier in de tweede helft voor de uiteindelijke 0-5 eindstand. Het slotsignaal van één van de beste scheidsrechters op de Nederlandse amateurvelden Sander de Brito Roque klonk als een verlossing en gaf OJC voldoende stof tot nadenken.

Volgende week staat voor OJC ROSMALEN de uitwedstrijd tegen Jong De Graafschap op het programma. De jonge Superboeren wonnen eerder dit seizoen met 0-3 in Rosmalen en lieten van alle ploegen misschien wel de best voetballende indruk achter. Tel daarbij op dat er volgend weekend een competitievrij weekeinde in de Jupiler League op het programma staat en OJC zal een tegenstander treffen die versterkt opzoek gaat naar belangrijke punten in de strijd om lijfsbehoud.