MO15-3 moet meerdere erkennen in RKVVO MO15-1

01-01-1970
4-2

Nadat we afgelopen zaterdag niet mochten voetballen en we binnenkort dus nog een midweekse wedstrijd zullen hebben (nu gelukkig wel thuis), mochten we vandaag gaan inhalen uit bij RKVVO in Veldhoven.
Het miezerde en regende de hele dag, maar gelukkig kon de wedstrijd doorgaan. Het nadeel is dat je al vroeg weg moet en laat thuis bent, maar toch konden we met bijna heel het team op stap en waren er genoeg ouders om te rijden en aan te moedigen.

In Veldhoven lag een mooi kunstgrasveld op ons te wachten en het was daar zowaar droog, dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie pot van te maken.
Maar dat was de tegenstander ook van plan en de eerste 20 minuten hadden we weinig in te brengen tegen de snelle en sterke voorhoede van RKVVO en we stonden dan ook snel met 2-0 achter.
Hierna ging de storm liggen en kwamen wij beter in ons spel. Helaas moesten we voor de rust nog wel de 3-0 accepteren. In rust hebben we met het team alles nog eens op een rijtje gezet en we kwamen zeer gemotiveerd de kleedkamer uit.
Na 10 minuten gloorde er weer hoop en scoorden we de 3-1. We probeerden toen nog meer naar voren te spelen en het gevolg is dat je dan af en toe gaten laat vallen. 10 minuten voor tijd werd het 4-1. Vlak voor tijd maakten we nog de 4-2 en konden we toch nog met opgeheven hoofd weer richting Rosmalen vertrekken.

We gaan vrijdag weer lekker trainen en dan zaterdag met opgeheven hoofd naar Helvoirt voor weer een mooie pot voetbal met hopelijk een beter resultaat.