Off-day voor JO15-4 in Riel

01-01-1970
4-1

Zaterdag 25 maart, 14.30 uur. We spelen de uitwedstrijd tegen Riel JO15-1. Een tegenstander die we in het najaar verslagen hebben. Een fysiek spelend team, en een uitstekende spits. We weten wat ons te doen staat.

De eerste kans was nog wel voor ons, maar daarna ging er wel veel fout. In de eerste helft geven we, door individuele fouten, drie doelpunten weg en missen zelf bij een 1-0 achterstand een penalty. Er zit geen lijn in het spel, en het lukt niet om de bal meer dan een keer naar een medespeler te spelen. Ruststand 3-0

De tweede helft tappen we weliswaar uit een ander vaatje, maar binnen enkele minuten wordt Riel ook het vierde doelpunt kado gedaan. Snel daarna scoren we 4-1 (Gijs op aangeven van Manu). Het spel bevindt zich met name op de Rielse helft, maar bij counters had de score zo maar verder kunnen oplopen. Ook wij krijgen kansen, maar we zijn vandaag niet scherp genoeg. Eindstand 4-1

Zoals de trainers na afloop zeiden: We moeten iedere wedstrijd scherp starten. Vandaag was dat niet het geval en dan lukt het nog maar moeilijk om in de wedstrijd te komen. Het was een off-day.
Volgende week een nieuwe wedstrijd, waarin we kunnen laten zien dat het ook anders kan.