1 april grap, maar dan echt

01-01-1970
01:00

Zaterdag 1 april 2017. Vandaag de uitwedstrijd tegen Audacia JO15-1 uit Moergestel. De heenwedstrijd tegen deze tegenstander, die nu boven ons op de ranglijst staat, hadden we nipt gewonnen. Met een fitte selectie zijn we afgereisd.

In de eerste helft komen we met 1-0 achter en in de tweede helft volgt ook snel het 2e Moergestelse doelpunt. Daarna scoort Gijs zijn 10e competitiedoelpunt op aangeven van Manu. Vol op jacht naar de gelijkmaker dan maar. Voor een loepzuivere strafschop, na een overtreding van een Audacia-speler, werd echter om onbegrijpelijke redenen niet gefloten. Toen de scheidsrechter vier minuten te vroeg floot voor het einde van de wedstrijd, dachten we allemaal aan een 1 april grap. Toen OJC bij de scheidsrechter kenbaar maakte dat er nog vier minuten te spelen waren, draaide hij zich om, klikte zijn stopwatch weg en begaf hij zich pijlsnel richting bestuurskamer. Het bleek geen 1 april grap te zijn, de scheidsrechter meende het echt. De mogelijkheid om punt(en) mee te nemen, zijn ontnomen.

Komende zaterdag spelen we tegen Beerse Boys JO15-1.