Er zat meer in voor JO11-10 tegen Real Lunet

01-01-1970
01:00

Op deze mooie lentedag met best lekker weer, starten we in een 3-1-2 opstelling aan deze wedstrijd. We wisten dat we aan de bak moeten omdat we uit al behoorlijk weerstand kregen. In de eerste 10 minuten gaan we lekker voetballend telkens weer op de goal van Lunet af met daarin de grote keeper. In de 9e minuut een mooie combinatie tussen Yasin en Bruno welke helaas niet weet te scoren. Als gezegd hebben we de eerste 10 minuten een aantal kansen die we niet afmaken. Later blijkt daarin het verschil. Maak je dan 2 goals, dan krijg je een hele andere wedstrijd…

In de 11e minuut scoort Lunet de 0-1. In de 17e minuut een fraaie aanval van ons maar de goalie redt fraai. Meteen in de 20e minuut weer een mooie aanval waar Ramon net niet uit weet te scoren. Iets te slap ingeschoten. Het zit niet mee. In de 21e minuut de 0-2. Weer een minuut later de 0-3. Matthijs oogt toch een beetje vermoeid…zou ie dan toch iets te lang bij FCDB zijn blijven hangen?

We gaan rusten. Jammer genoeg nog even zonder ranja maar vooruit. De 2e helft is 6 minuten onderweg als Lunet weer scoort: 0-4. Minuut 10 van de 2e helft: 0-5. De 12e minuut is het dan eindelijk onze beurt: Tim van Zandvoort scoort fraai uit een even mooie en goedverzorgde aanval: 1-5.

2 minuten later volgt dan de 1-6 en in de 20e minuut weten wij nog een goaltje mee te pikken: eindstand 2-6.

We gaan gewoon door jongens, volgende keer beter. Goed blijven (of gaan) luisteren op de training en dan komt alles goed ;-)