• 35 competitie op naar alweer 16e seizoen

  25 jun 2020
 • Na het abrupte einde van de 35+ competitie door het coronavirus, willen we de blik weer op vooruit zetten. We zijn in 2005 gestart met deze succesvolle competitie en gaan volgend seizoen dus alweer het 16e jaar in!

  Van het seizoen 2019-2020 zijn geen eindstanden opgemaakt. Wel zullen er verschuivingen worden toegepast binnen de poules. Op dit moment hebben we 31 teams, waarbij er 2 teams nog niet zeker van zijn dat ze 10 spelers (het minimale aantal om aan het seizoen te kunnen beginnen) hebben.

  Helaas stopt TZN ermee na dit seizoen, als oorzaak leeftijd en blessures. TZN is toch een team wat vanaf eerste jaren al meedeed aan de 35+ competitie. Wel kunnen we tot op heden 4 nieuwe teams verwelkomen:

  • Don Arroyo, met als leider Pieter Schrassert Bert (ex-OJC 1)
  • Rosmalen United FC, met als leider Michael van Rijn (OJC 3)
  • FC Bassalona, met als leider Remi Donders (OJC 3)
  • Classics, met als leider Nick Kennis (ook al een voormalig OJC-speler)

  We zijn steeds op zoek naar teams die aan onze 30/35+ competitie deel willen nemen. Voor meer informatie graag een mail naar 35plus@ojcrosmalen.nl. Er zijn ook nog teams die spelers/keeper kunnen gebruiken. Mail hiervoor ook gerust.

  Herstart
  Zoals het er nu uitziet, kunnen we starten op 9 september, nog niet wetende wat dan exact de restricties zijn van de RIVM en KNVB.
  Op 8 augustus sluit de inschrijving van de 35+, zodat wij de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen kunnen gaan treffen. Aangezien is besloten dat er vanaf 1 juli weer wedstrijden gespeeld mogen worden, willen we voor de start van de competitie nog een toernooitje organiseren. Hierover later meer. Voorlopig gaan de trainingen nog even door in de huidige vorm.

  Zijn er vragen of wil iemand meer info, dan horen wij dat graag van jullie.

  Fijne vakantie en blijf gezond.