• Na weken van voorbereiding was vandaag de grote dag. Alle verzamelboeken van de Jumbo voetbalplaatjes actie zijn afgeleverd bij OJC. De boeken liggen per team gesorteerd in het Wedstrijdsecretariaat en kunnen vanaf zaterdag 8 februari door de leiders opgehaald worden. De boeken worden gratis aangeboden door een gezamenlijke inspanning van OJC en Jumbo en de adverteerders die in het boek staan.

    In december zijn er zo’n 500 kinderen van de onderbouw (peuters t/m JO12 en OJC 1 en OJC VR1) op de foto gegaan. Zij staan met hun eigen plaatje op de cover van het verzamelboek. Ieder kind krijgt dus een gepersonaliseerd exemplaar! Vanaf maandag 11 februari zijn die foto’s als een heus voetbalplaatje verkrijgbaar bij de beide Jumbo Supermarkten in Rosmalen. Bij besteding van minimaal €10,- krijg je een pakje met daarin 8 voetbalplaatjes. De actie loopt ongeveer 2 maanden en tussendoor zullen we nog verschillende ruilmomenten organiseren. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

    Eerste exemplaren
    Vanmiddag werden de eerste exemplaren van de boeken uitgedeeld aan de OJC-broertjes Mats en Stef Willems. Ook erelid en trouwe OJC-supporter Theo Kraut en voorzitter Piet van der Plas kregen een exemplaar van het boek uit handen van OJC 1 speler Roel van de Sande. Ook onze mascotte Jumpy was erbij! Kijk hier onder of op het OJC Youtube kanaal voor de unieke beelden.

    Voor de OJC-ers of andere geïnteresseerden die niet in het boek staan, maar die toch mee willen sparen is er een boek met algemene cover. Deze is verkrijgbaar in de supermarkt.

    Volgend jaar gaan we proberen om de rest van de OJC-spelers op de foto te zetten. Wil je helpen bij dit grote project? Stuur een mailtje naar verenigingsmanager@ojcrosmalen.nl.