• Ashley van den Dungen vertrekt naar UNA

  14 mrt 2019
 • Ashley van den Dungen zet haar trainerscarrière na dit seizoen voort bij UNA. De afgelopen jaren was ze bij OJC ROSMALEN actief als assistent bij de C1 en B1 en hoofdtrainer van onze D1 en JO15-1. Met onderstaande woorden wil ze OJC bedanken:

  Na acht mooie jaren zal ik v.v. OJC ROSMALEN aan het einde van het seizoen verlaten. Het is namelijk tijd voor een nieuwe uitdaging in mijn trainerscarrière. Ik ga de overstap maken naar v.v. UNA en zal daar in het seizoen 2019-2020 aan de slag gaan als trainer-coach van de JO17-1. Ik ben erg blij met het vertrouwen vanuit de technische commissie en kijk dan ook uit naar een goede samenwerking.

  Via deze weg wil ik v.v. OJC ROSMALEN alvast bedanken voor de kansen die ze mij hebben geboden om mezelf te ontwikkelen. Ik kan niet anders dan met fantastische herinneringen terug kijken op deze periode. Mijn absolute hoogtepunt was het kampioenschap met de JO15-1 2016-2017 in de 3e divisie. De komende maanden zal ik er, samen met mijn staf, alles aan doen om de JO15-1 als een stabiele middenmoter in de 2e divisie west achter te laten. Daarnaast is er met een plek in de halve finale van de beker nog steeds kans op een prijs.

  Ik heb voor altijd een rood-zwart hart!

  Ashley van den Dungen