• Bossche Penalty Cup voor íedereen

  26 jul 2020
 • In het kader van de Bossche Zomer slaan 7 Bossche voetbalverenigingen de handen ineen voor een Bossche Penalty Cup, waaronder OJC! Op zaterdag 15 augustus stellen voetbalverenigingen OJC Rosmalen, B.V.V., SV CHC, FC Engelen, OSC ’45, Wilhelmina en Emplina in de gemeente ‘s-Hertogenbosch hun sportpark open.

  De Bossche Penalty Cup is gratis èn voor iedereen toegankelijk: jong, oud, lid of geen lid van een voetbalvereniging. Misschien zelfs een leuke familieactiviteit? Of met je teamgenoten?

  Deelnemers starten, tussen 10 en 11 uur, bij de voetbalvereniging in hun buurt. Voor jullie dus bij OJC! Deelnemers ontvangen allemaal een eigen stickerkaart. Vervolgens fietst men middels een vaste volgorde van sportpark naar sportpark. De fietsroute is ongeveer 30 kilometer. Bij elke vereniging nemen deelnemers 3 penalty’s op een keeper van de club.

  Op de stickerkaart krijgen deelnemers bij elke club een ‘’Bossche Penalty Cup sticker’’ en worden de resultaten van de 3 penalty’s genoteerd. Uiteraard is er bij iedere vereniging ruimte om elkaar te ontmoeten en gezellig wat te eten en te drinken. Penalty’s schieten bij de verenigingen kan deze zaterdag tot 16.00 uur.

  De voetbalvereniging met de meeste deelnemers en met de beste resultaten wint een prijs. Doe dus allemaal mee namens OJC!

  Inschrijven
  Inschrijven voor de Bossche Penalty Cup is niet verplicht, maar wel zeer wenselijk zodat het aantal ingeschreven deelnemers gevolgd kan worden door de organisatie i.v.m. de RIVM-richtlijnen. Inschrijven kan via Actief in Den Bosch. Gelieve aan te geven bij 'opmerkingen' dat je bij OJC start!