• Eerste editie Pre-season Tournament OJC

  8 jul 2019
 • Op donderdagavond 8 augustus en zaterdagmiddag 10 augustus zal op de vernieuwde velden van OJC ROSMALEN de eerste editie van het Pre-season tournament voor OJC 1 plaatsvinden.

  Tijdens deze eerste editie strijden ASWH (2e divisie zaterdag), UNA (3e divisie zondag), Achilles Veen (hoofdklasse zaterdag) en OJC (hoofdklasse zondag) om de toernooiwinst. Maar deze teams spelen vooral ook mooie, nuttige en noodzakelijke voorbereidingswedstrijden van 90 minuten op het aankomende seizoen 2019-2020.

  Op donderdag 8 augustus om 20.00 uur spelen ASWH en UNA tegen elkaar. Tegelijkertijd spelen Achilles Veen en OJC, maar dan op het veld ernaast.
  De winnaars van deze wedstrijden spelen op zaterdag 10 augustus om 16.00 uur, op het hoofdveld, de finale van het toernooi. Daaraan voorafgaand spelen de verliezers, ook op zaterdag 10 augustus, om 14.00 uur de 'kleine' finale.

  Gratis toegang
  De toegang voor alle wedstrijden is gratis en het sportcomplex is open. Geen alledaagse wedstrijden, voorbereidingswedstrijden maar toch strijd voor de toernooiwinst ervaren en aansprekende verenigingen (dichtbij) aan het werk zien. Kortom: iedereen is welkom om deze eerste editie van het Pre-season tournament mee te maken.