• Extra prijs bij OJC stroopwafelactie!

  16 jan 2019
 • Vlak voor de winterstop hebben we bij OJC een stroopwafelactie opgezet. Het doel is om geld op te halen voor het jeugdvoetbal binnen de club, o.a. voor goede faciliteiten en materialen, maar ook om de kwaliteit van de trainingen te verbeteren en de contributie aantrekkelijk te houden.

  Alle Onder 7 t/m Onder 13 teams hebben via hun trainers en leiders de informatie en verkoopformulieren gehad waarmee ze vervolgens de Speciale OJC Stroopwafel blikken zijn gaan verkopen. Van alle teams die meer dan 40 blikken verkopen worden er 4 geloot die gratis toegangskaartjes krijgen voor een wedstrijd van FC Den Bosch of RKC Waalwijk. Het team dat de meeste blikken verkoopt krijgt een uur toegang tot het Indoor Soccer home in Vlijmen. Ook hebben we nu een extra prijs voor het team dat 2e gaat worden: een rugzak voor alle spelers van het team!

  De eerste formulieren zijn inmiddels retour en een deel hiervan is geteld. De voorlopige tussenstand (top-5) is als volgt:

  JO10-4:  61 verkochte blikken
  JO8-3:  59 verkochte blikken
  JO13-3:  50 verkochte blikken
  MO13-1:  37 verkochte blikken
  JO7-10:  36 verkochte blikken

  Het goede nieuws is dat we gewoon nog doorgaan met de actie! Dus heeft jouw team bovenstaande aantallen nog niet gehaald? Zet nog even alles op alles! De formulieren kunnen op zaterdag ingeleverd worden bij het wedstrijdsecretariaat, of gemaild worden naar verenigingsmanager@ojcrosmalen.nl.