• Geslaagde meisjes- en JO8/JO9-toernooien

 • Op deze mooie zomerse zaterdag werden er vandaag maar liefst 5 toernooien gespeeld op sportpark De Groote Wielen. Voor de middag was er plaats gemaakt voor 3 meisjestoernooien. De MO11-TOP, MO11 en MO9. Het toernooi startte met een centrale warming-up onder aanvoering van Jumpy, die de hele dag op verschillende momenten aanwezig was. Na de warming-up konden de wedstrijden starten, die onder begeleiding stonden van spelers/staf van het 1e elftal van OJC.

  Het MO11 TOP-toernooi werd gewonnen door Woezik JO11-4. Het MO11-toernooi kende twee winnaars; in poule A was dit Blauw Geel'38 MO11-1 en in poule B was Delta Sports JO10-8M de sterkste. Bij de jongste categorie MO9 ging de overwinning naar Mierlo-Hout MO9-1.

  Lichte paniek
  Na de middag stonden de overige 2 toernooien gepland, het JO8- en JO9-toernooi. Dit toernooi vond plaats op speciaal uitgezette kwartveldjes. In de aanloop van dit toernooi was er nog lichte paniek bij de organisatie, aangezien niemand zich had gerealiseerd dat er 24 middelgrote goals (E-goals) nodig waren voor dit toernooi. Gelukkig waren deze aanwezig.

  Het toernooi stond onder begeleiding van onze selectie van de JO15-1 en JO17-2. Ook bij het JO9-toernooi hadden we te maken met drie winnaars. De winnaar in poule A was Wodan JO9-1 en bij poule B was het Barendrecht JO9-3. Bij de C/D-poule ging de winst naar Boeimeer JO9-2. Bij de jongste categorie van de middag, JO8, waren er zelfs drie winnaars. In poule A was het onze eigen OJC ROSMALEN JO8-9 die wonnen. De winst in de B-poule ging naar Schijndel JO8-2 en na spannende kruisfinales ging de winst van de C/D-poule naar Achilles Reek JO8-1.

  Namens de organisatie hopen wij dat iedereen een leuk, mooi en gezellig toernooi heeft gehad. Hopelijk tot volgend jaar.