• Joris Janssen (De Treffers) kiest voor uitdaging bij OJC

    11 feb 2020
  • Heel erg trots zijn wij om te kunnen meedelen dat Joris Janssen gekozen heeft om volgend seizoen bij OJC ROSMALEN te komen spelen. De uit Nijmegen afkomstige centrale verdediger was jaren een vaste kracht bij De Treffers. Daarvoor speelde hij in de jeugd van NEC (t/m Jong NEC) en een seizoen bij TOP Oss.

    Joris was al bekend met onze club, omdat hij in het verleden verschillende wedstrijden op De Groote Wielen heeft gespeeld. In het eerste gesprek was er direct vanuit beide partijen een goede klik. Daarna was Joris aanwezig bij een thuiswedstrijd van OJC ROSMALEN en hij was direct zeer te spreken over het warme karakter van de club, de mensen en het schitterende complex. Hierdoor waren we het er snel over eens dat er een hele mooie uitdaging bij OJC ROSMALEN ligt, waarbij Joris van grote waarde zal zijn om samen met het team, de staf en iedereen binnen de club OJC ROSMALEN weer daar te krijgen waar het thuishoort.

    Daarom zijn wij blij en trots dat we de komst van Joris definitief te kunnen aankondigen. Wederom een voorbeeld dat als twee partijen in elkaar geloven, mooie dingen gerealiseerd kunnen worden.

    Welkom Joris en een mooie toekomst bij OJC!