• Loftrompet voor jeugdtrainers Remco en Bas

  16 nov 2020
 • Normaal krijgen we bij de commissie Sportiviteit en Respect meldingen binnen over voorvallen waarin iets niet volgens de normen en waarden van OJC is gegaan. Natuurlijk zijn dit uitzonderingen en is het juist vooral gezellig bij OJC.

  Het was dan ook erg leuk om eens een positieve mail van een ouder te ontvangen over Remco van der Westen en Bas Pennings, trainer en leider van JO11-4, die zich al jaren op een positieve manier inzetten voor de club. Remco en Bas zorgen niet alleen voor gezelligheid maar wijden zich daarnaast vol overgave aan het verbeteren van de techniek, vaardigheden en onderlinge verstandhouding van hun spelers, zoals blijkt uit enkele quotes van ouders:

  • "Bevlogen en met oog voor de individuele spelertjes."
  • "Brengen spelplezier, discipline, waarden en normen en samenwerken over op de kids."
  • "Remco en Bas nemen hun taak heel serieus en we hebben alle respect voor Remco die, weer of geen weer, altijd klaar staat voor zijn team."
  • "Weten elk jaar na het wijzigen van de samenstelling van het team, er binnen no time weer een echt team van te maken met kinderen die alles voor elkaar over hebben."

  Een voorbeeld met betrekking tot de laatste quote: één van de jongens uit het team zat even niet lekker in zijn vel doordat hij verdrietig nieuws te horen had gekregen. De jongens uit het team hebben toen een bal gekocht, al hun namen op de bal gezet en dit als cadeau aan hun teamgenoot gegeven. Dit was niet georganiseerd door Remco en Bas, maar kwam uit het eigen team. Dat is echte teamspirit.

  Zoals Remco en Bas zijn er gelukkig veel vrijwilligers bij OJCROSMALEN! Zulke vrijwilligers zijn goud waard voor onze club. We hopen dan ook van harte dat we nog jaren van hun inzet gebruik mogen maken.