• Lustrumeditie Business League OJC

  15 apr 2019
 • Dit jaar organiseert OJC ROSMALEN voor de 5e keer de Business League. Bij veel voetballers en bedrijven in de regio is dit voetbaltoernooi inmiddels al een begrip.

  "De Business League is ontstaan in 2015", vertelt Verenigingsmanager Tom Stroosnijder. "We wilden na de reguliere competities een leuk, sportief evenement organiseren voor onze sponsoren en andere geïnteresseerde bedrijven. Op deze manier konden we onze kunstgrasvelden nog benutten op de momenten dat er geen competitiewedstrijden en toernooien zijn."

  De Business League wordt gespeeld op 4 donderdagavonden (13, 20, 27 juni en 4 juli) vanaf 19.00 uur. De wedstrijden zijn 7 tegen 7 op een half voetbalveld. Een team mag uit zowel mannen als vrouwen bestaan, maar alle personen moeten wel van hetzelfde bedrijf zijn. OJC regelt de wedstrijdschema’s en scheidsrechters. Uiteraard wordt er ook gedacht aan de gezelligheid, want een buitenbar, muziek en een afsluitende prijsuitreiking met feestavond zijn al niet meer weg te denken bij het evenement.

  Inmiddels is de Business League uitgegroeid tot een vast evenement op de kalender van OJC ROSMALEN. Het eerste jaar deden er 16 bedrijventeams mee aan de competitie. Tijdens de laatste editie waren dat er 24. Winnaars uit de voorgaande jaren zijn bedrijven zoals Canon en Fatboy. De winnaar van vorig jaar was het team van Young Capital (foto).

  Vernieuwing
  Vincent van Hoof is namens de sponsorcommissie betrokken bij de organisatie van de Business League. "Dit jaar zal de Business League bestaan uit twee verschillende competities. Namelijk de ‘’Recreanten competitie’’ en de ‘Pro competitie’. We hebben hier voor gekozen omdat het hierdoor voor elk bedrijf, uit welke branche dan ook, aantrekkelijk wordt om mee te doen. Je kunt je immers inschrijven op het niveau dat voor jouw bedrijfspersoneel wenselijk is. De ervaring leert dat het evenement op een informele manier de teamspirit binnen het bedrijf bevorderd en bovendien mogelijkheden biedt om te netwerken met andere bedrijven", besluit Vincent.

  Dit zomeravondevenement bestaat staat in het teken van bedrijvigheid, sportiviteit en gezelligheid. Deelname kost € 225,- per team. Op dit moment zijn er reeds 16 inschrijvingen binnen.

  Wilt u samen met uw personeel of collega’s meestrijden in deze competitie? Stuur dan een mail naar businessleague@ojcrosmalen.nl. Wees er snel bij want vol is vol (maximaal 28 plaatsen beschikbaar).