• Nieuw elan in de sponsorcommissie

  8 okt 2018
 • Met Roel van de Sande beschikt OJC ROSMALEN sinds enkele maanden over een nieuw gezicht binnen de sponsorcommissie. Roel is 31 jaar en woonachtig in Wijchen. Na 14 seizoenen profvoetbal (FC Eindhoven, TOP Oss/FC Oss, Helmond Sport en RKC Waalwijk) is hij sinds dit seizoen actief voor OJC ROSMALEN. Hierbij combineert hij een commerciële rol binnen de vereniging met het spelen voor het eerste elftal.

  Op commercieel gebied is Roel na twee jaar op de commerciële afdeling van FC Oss gestart met een eigen sportmarketingbureau, waarin hij een verbindende schakel is tussen het bedrijfs- en verenigingsleven. Hierdoor heeft hij aardig wat ervaring opgedaan binnen de commerciële mogelijkheden van het verenigingsleven.

  In de rubriek 'sponsornieuws' zal Roel maandelijks met u doornemen wat er op commercieel gebied binnen OJC ROSMALEN speelt.

  OJC 1 - ADO Den Haag
  Zoals eenieder wel heeft meegekregen, stond op 26 september het bekeraffiche OJC 1 - ADO Den Haag op het programma. De doelstelling als vereniging om, ondanks alle veiligheidseisen, de wedstrijd op ons eigen sportpark te organiseren is meer dan geslaagd. Vele OJC’ers bezochten de wedstrijd en zagen helaas dat een stunt er al snel niet meer in zat. 

  Ook een vol sponsorhome zag voorafgaand en in de rust een positieve ontwikkeling. Een drietal sponsoren (Huis en Hypotheek Rosmalen, Gloudemans en Het Waare Huis) verlengde haar contract en met bouwbedrijf Pennings zijn we blij een nieuwe topsponsor binnen de vereniging te hebben.

  Agenda

  • Wedstrijd in het buitenland met de Businessvrienden (definitieve datum nog te bepalen)
  • OJC 1 - Goes 28-10-2018
  • Ondernemerssessie Hit Profit 07-11-2018
  • OJC 1 - Blauw Geel'38 1 17-11-2018

  Graag hoopt Roel onze sponsoren te treffen bij bovenstaande activiteiten en als er behoefte is aan een gesprek, neem dan gerust contact met hem of andere leden van de sponsorcommissie op.

  Met sportieve groet,

  Roel van de Sande
  sponsoring@ojcrosmalen.nl
  06-55517760