• Nieuwe horecamanager: Jeroen Vermeer

  12 apr 2021
 • Per 1 april heeft OJC ROSMALEN met Jeroen Vermeer een nieuwe horecamanager. Jeroen is 32 jaar, en woont in Rosmalen.

  “Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen diverse horecabedrijven. Vroeger voetbalde ik veel, als RB en reservekeeper (v.v. Candia Rhenen en V.V.A. ‘71) maar dat moest ik opgeven toen ik ging werken in de horeca. Mijn passies naast horeca en evenementen zijn onder andere muziek, whisky, berg bewandelen en concerten/festivals/theater bezoeken. Ik ben muzikant en op het moment drummer in twee bands.

  Ik ben erg enthousiast om aan de slag te gaan bij OJC en kan niet wachten tot de horeca weer open mag. De eerste periode zal voor mij vooral een periode van ontdekken zijn binnen de club en meedraaien met diverse diensten, om vervolgens samen met het team en de kantinecommissie aan de slag te gaan met plannen voor de toekomst. We willen zowel op maatschappelijk als op commercieel vlak OJC breder inzetbaar maken, een pleklaten zijn van ontmoeten en verbinden. Ik kijk er naar uit om samen met het team de horeca verder uit te bouwen, toffe evenementen neer te zetten en OJC een ontmoetingsplek te laten zijn waar eenieder zich thuis voelt.

  We gaan er vanuit dat de horeca snel weer open mag. Daarom zoeken we nog nieuwe medewerkers voor het ons horecateam. Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een bijbaan, neem dan contact op via horecamanager@ojcrosmalen.nl. Bar, all-round of liever alleen bakken, wij kijken uit naar jouw komst!”

  Loopbaan Jeroen
  "Ik begon bij Boshotel Overberg als assistent bedrijfsleider. Na 2,5 jaar ben ik overgestapt naar de salesafdeling van Brothers Horeca Groep (BHG). Daarna heb ik de sales gedaan voor Down Under Horeca & Recreatie (BHG) in Nieuwegein, een locatie met o.a. wakeboardpark, indoor surfbaan, festivalterrein, beachclub, restaurant en vergaderzalen. Na twee BV’s bij elkaar te hebben gebracht ben ik mijn uitdaging weer gaan zoeken als assistent bedrijfsleider van deze locatie. In de tussentijd verhuisde ik van Rhenen naar Rosmalen. Dichter bij huis ging ik werken bij Landgoed Huize Bergen in Vught. Eerst als assistent manager, later als F&B Manager. Tot slot belandde ik bij theater Markant in Uden als horeca-operationeel manager.”