• Nieuws van de sponsorcommissie

  6 nov 2018
 • Zoals vorige maand aangegeven wil de sponsorcommissie meer inzicht geven in de activiteiten die zij doen. Vandaar een maandelijks bericht in de vorm van sponsornieuws.

  Maatschappelijke & Duurzame samenwerking
  Graag stralen we uit dat we een duurzame vereniging zijn en de maatschappelijke uitstraling is erg belangrijk binnen Rosmalen. Ook in de samenwerkingen met onze partners proberen we altijd te kijken of hierin verbetermogelijkheden zijn. 

  Een mooi voorbeeld van deze verbetering(en) is het verdwijnen van plastic bekers tijdens de rustpauze voor onze thuisspelende teams. In plaats van de plastic bekers zijn speciaal vervaardigde kartonnen bekers gekomen. Dit is tot stand gekomen door een mooie samenwerking tussen Gebr. Van der Plas en OJC ROSMALEN.

  Sponsoring
  Op sponsorgebied hebben we als commissie ook niet stil gezeten. De bekendmaking moet nog gepland worden, maar we zijn trots - net als vorige maand - een nieuwe topsponsor aan ons OJC-netwerk te hebben toegevoegd. Ook de aflopende sponsorcontracten voor seizoen 2017/2018 zijn bijna allemaal afgerond, en deze week hebben we bevestiging gekregen dat een trouwe topsponsor ook de komende jaren aan OJC in dezelfde vorm verbonden blijft!

  Veilingavond
  Graag aandacht voor het volgende. De sponsorcommissie organiseert op 14 december in de kantine van OJC een veilingavond ten gunste van de OJC-jeugdopleiding. Een avondvullend programma voor sponsoren en leden zal zorgen voor een sfeervolle avond, waarop natuurlijk het hoofddoel - het veilen van mooie kavels - het allerbelangrijkste zal zijn. Zet de 14e december dus in de agenda en ben aanwezig op deze gezellige OJC-avond.

  Agenda

  • Ondernemerssessie Hit Profit 07-11-2018
  • OJC 1 - Blauw Geel'38 1 17-11-2018
  • Trip Businessvrienden Borussia Dortmund ?? Freiburg + overnachting 1-12-2018
  • OJC 1 - OFC 1 02-12-2018
  • Veilingavond OJC ROSMALEN 14-12-2018

   

  Met sportieve groet,

  Roel van de Sande
  sponsoring@ojcrosmalen.nl
  06-55517760