Nieuwsarchief

Filter overzicht

Gloudemans B.V. nieuwe stersponsor

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN is verheugd te mogen melden dat er een business contract ondertekend is met Gloudemans. Giem Broekmans en Robbin Bouten hebben voorafgaand aan de wedstrijd tegen De Treffers de krabbels onder het contract gezet. Gloudemans, dat gevestigd is in Hintham, wordt hierdoor stersponsor van onze club.

Gloudemans is een onafhankelijk en deskundig taxatiebureau dat zich richt op de vastgoedmarkt. Vakgebieden zijn onder andere:  taxatie, rentmeesterij, onteigening en gebiedsontwikkeling. De taxaties worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde professionals, die in staat zijn om voor ieder vastgoed of onroerend goed een onafhankelijk waardeoordeel te verstrekken. Gloudemans heeft ruim 100 jaar ervaring in het taxeren van vastgoed. Daarnaast heeft Gloudemans RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) gecertificeerde taxateurs en is zij als kantoor geregistreerd als “Regulated firm by RICS”. Hierdoor kan Gloudemans ook het grootschalig bedrijfsvastgoed in opdracht van financiers deskundig taxeren. Het RICS-certificaat gaat uit van de basisnormen kwaliteit, integriteit, respect en verantwoordelijkheid.

Een leuke bijkomstigheid is dat Robbin Bouten de keeper is van ons 4e elftal en leider is van het 5-jarigenteam Zweden. Daarnaast werkt hij vanuit de Super-G nauw samen met onze club. Hij zal samen met Giem Broekmans het contact vanuit Gloudemans met onze club verzorgen. We zijn blij om Gloudemans in onze vereniging te verwelkomen en gaan voor een duurzame, waardevolle en succesvolle samenwerking.

 
 
Terug naar boven