Nieuwsarchief

Filter overzicht

Veilingavond Business Vrienden groot succes!

www.ojcrosmalen.nl
Afgelopen vrijdagavond (17 maart) vond de lustrumviering van de Business Vrienden OJC plaats. Om dit 5-jarig jubileum te vieren stond voor de Business Vrienden een diner, een veiling en een interessante spreker op het programma. Met circa 100 gasten was de opkomst zeer goed en voor het verloop van de avond gold hetzelfde.

De gasten werden ontvangen in de Private-bar van Villa Fleurie, waar onder het genot van een drankje en een amuse de avond werd gestart. Na een uur te hebben genetwerkt, stond het voorgerecht te wachten in de sfeervolle, naar OJC-kleuren ingerichte, dinerzaal.

Nadat de borden waren afgediend, betrad de hoofdact het podium. Niemand minder dan Marc Lammers verzorgde een uiterst interessante lezing. De zeer succesvolle internationale hockeycoach vertaalde voorbeelden uit de sportwereld naar het bedrijfsleven. In zijn lezing ‘’Van goed naar goud’’ passeerden onderwerpen als communicatie, verandering, betrokkenheid en leiderschap de revue. 

Na de lezing van Marc Lammers werd het hoofdgerecht geserveerd, zodat de gasten de inspirerende woorden en voorbeelden konden laten inwerken. Het smaakvolle hoofdgerecht was een opmars naar de veiling. De veiling die in het teken stond van Swim to Fight Cancer. 

Om de veiling in goede banen te leiden was Huub van Mackelenbergh gestrikt. Met humor, enthousiasme en Bossche bravoure voegde Van Mackelenbergh extra jus toe aan deze toch al mooie avond. De kavels vlogen als warme broodjes over de toonbank en dat leverde maar liefst €8.000,- op voor Swim to Fight Cancer. Na de succesvolle veiling werd het diner afgesloten met het dessert. Na het dessert werd er gezellig nageborreld aan de bar, met uiteraard voldoende gespreksstof.  

Het bestuur van de Business Vrienden willen alle gasten, Villa Fleurie, Huub van Mackelenbergh en Marc Lammers bedanken voor de geweldige avond.

Ook lid worden van de Business Vrienden? Stuur een e-mail naar businessvrienden@ojcrosmalen.nl.
17-03-2017

Business Vrienden OJC 5-jarig jubileum

www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl

 
Terug naar boven