Nieuwsarchief

Filter overzicht

Nieuwe clustercoördinator B-junioren

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN heeft sinds kort een nieuwe clustercoördinator voor de B-junioren. Marc Visbeen is de opvolger van Jack Klerkx, die aan het eind van afgelopen seizoen is gestopt. Langs deze kant willen we Jack bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Marc wordt de komende weken ingewerkt. Vanaf eind oktober zal hij het aanspreekpunt zijn voor alle leiders en trainers van de B-jeugd.

OJC ROSMALEN wenst Marc veel succes als nieuwe B-clustercoördinator. In onderstaande tekst introduceert hij zichzelf aan alle clubgenoten:

Mijn naam is Marc Visbeen, 39 jaar oud, geboren en getogen Hagenees en inmiddels al weer 11 jaar woonachtig in het Brabantse. Sinds 2006 loop ik al rond op het terrein van OJC. De eerste jaren voornamelijk als stiefvader van Robert Redding (keeper C1) en sporadisch als scheids- of grensrechter. Sinds 2013 ben ik ook actief als trainer bij de meisjesafdeling. Na een gewenningsjaar bij de ME2 hadden we vorig seizoen een schitterend jaar met de ME1, waarbij we ons kranig weerden in een jongenscompetitie en de finale van de KNVB beker haalden!

Dit seizoen ben ik co-hoofdtrainer van de MD1. Daarnaast probeer ik op woensdagavond zelf nog een beetje in vorm te blijven, door bij de 35+ mee te doen. Naast mijn actieve voetbalcarrière (19 jaar bij VCS Den Haag en 5 jaar bij Wilhelmina) heb ik bij mijn vorige clubs verschillende functies bekleed als bijvoorbeeld wedstrijdsecretaris, maar ook als barmedewerker. Ook heb ik in verschillende commissies gezeten, zoals de normen en waardencommissie. In de drie seizoenen voordat ik actief werd bij OJC ben ik trainer geweest bij de vrouwen van Emplina en Blauw Wit Nijmegen.

Ik hoop met mijn ervaring, kennis en enthousiasme mijn steentje bij te dragen aan het voetbalplezier van de B-jeugd, maar natuurlijk ook aan het voetbalplezier van iedereen bij OJC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven