Nieuwsarchief

Filter overzicht

Scheids bedankt! Week van de scheidsrechter

www.ojcrosmalen.nl
Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober is het weer de Week van de Scheidsrechter. Het uitspreken van waardering naar de arbiters staat deze week centraal. Want de tientallen scheidsrechters die de wedstrijden van onze teams wekelijks fluiten, maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers op het veld van het spelletje kunnen genieten!

OJC ROSMALEN besteedt graag aandacht aan haar clubarbiters en de scheidsrechters in het algemeen. Als vereniging willen we laten zien dat we de scheidsrechters waarderen. We vragen daarom aan onze spelers, aanvoerders, trainers en/of andere elftalbegeleiders of zij rondom hun wedstrijd een blijk van waardering willen overbrengen richting de leidsman. Dit kan door middel van een iets fermere handdruk dan normaal, het overhandigen van een klein presentje of een geheel eigen invulling.

Social media
Uiteraard willen we ook via social media aandacht besteden aan de Week van de Scheidsrechter. Deel je foto op Twitter met hashtag #ScheidsBedankt om te laten zien hoe jouw team de scheidsrechter in het zonnetje heeft gezet. Plaats in die tweet ook @OJCROSMALEN en wij zullen hem zeker retweeten!




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven