Nieuwsarchief

Filter overzicht

Vrijwilligers: VOG-verklaring inzenden

www.ojcrosmalen.nl
Zoals bekend is OJC ROSMALEN bezig met de invoering van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Onze vrijwilligers begrijpen het besluit en hebben geen problemen met de verplichtstelling van de VOG-aanvraag.

Op dit moment hebben we al vele ingescande VOG’s ontvangen. Maar we constateren dat nog niet alle coaches, leiders van onze jeugdteams hun VOG aan OJC ROSMALEN hebben verzonden. Vandaar het volgende verzoek:

a.) Mocht je de VOG thuis hebben liggen, maar nog niet ingescand hebben verzonden aan OJC ROSMALEN. Dan graag z.s.m. alsnog doen en verzenden aan vrijwilligers@ojcrosmalen.nl.
b.) Maar wellicht is de aanvraag vanuit Dienst Justis verlopen (deze is 28 dagen geldig). Zo ja, dan vragen we je vriendelijk om dit aan ons door te geven aan servicedesk@ojcrosmalen.nl onder vermelding van “VOG opnieuw aanvragen”. Wij bereiden dan nogmaals de VOG voor, waarna je een nieuwe inlogcode van Dienst Justis ontvangt en de aanvraag verder kunt afronden.

We willen nogmaals benadrukken dat het aanleveren van de VOG verplicht is voor alle vrijwilligers die direct met jeugdteams omgaan. Wie geen VOG kan of wil overleggen, kan geen vrijwilliger bij de vereniging meer zijn.

Bedankt voor jullie medewerking.

Namens het bestuur van v.v. OJC ROSMALEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven