Nieuwsarchief

Filter overzicht

Clinic E-/F-jes door jeugdspelers Brabant United

www.ojcrosmalen.nl
Jeugdspelers van Brabant United verzorgen in de herfstvakantie, op donderdag 29 oktober om precies te zijn, een clinic voor E en F-spelers van OJC ROSMALEN. Helemaal gratis, dus geef je snel op!

De hele week zijn de spelers van de middenbouw van Brabant United actief op de velden van OJC. Gezien de samenwerking tussen onze club en de regionale jeugdopleiding wil Brabant United ook iets terug doen voor de jeugdspelers van OJC ROSMALEN. De spelers van Brabant United zijn niet alleen bezig met het ontwikkelen als voetballer, ook als mens leren ze een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Vanuit de sociaal maatschappelijke leerlijn verzorgen ze volgende week een clinic voor E- en F-pupillen van OJC.

In de herfstvakantie staat die donderdag 29 oktober op het programma. Alle E- en F-pupillen mogen hier geheel kostenloos aan meedoen, dus de jeugdspelers van Brabant United - die voor een dag tot trainers zullen transformeren - hopen op een grote opkomst. Schrijf je snel in via www.brabantunited.nl/inschrijven!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven