Nieuwsarchief

Filter overzicht

Angelique en Wendy winnaars playbackavond

www.ojcrosmalen.nl
Angelique van Nuland en Wendy van Straten hadden zich helemaal niet opgegeven voor de playbackavond, maar werden desondanks uitgeroepen tot de verrassende winnaars. Tijdens de avond meldden ze zich alsnog aan en als Eros Ramazzotti & Tina Turner legden zij beslag op de grote wisselbeker.

Degenen die wél waren komen opdagen maakten er het beste van, maar laten we er geen doekjes om winden: de opkomst was een grote tegenvaller. Veel elftallen die hadden toegezegd te komen, schitterden door afwezigheid en andere delegaties bestonden uit nog geen handvol spelers. In een zeer matig gevulde kantine kwam het playbackspektakel daarom uiterst langzaam op gang.

Eerste elftalspeler René Geerts opende het bal. Hij had, na het enkele uren van tevoren afhaken van enkele zijn teamgenoten, nog snel in zijn eentje een act in elkaar had geflanst. Onder begeleiding van 'Turn back the hands of time' van R. Kelly betrad René als bokser het tot ring omgebouwde podium en met name zijn ontblote bovenlijf maakte bij de aanwezige dames heel wat los. De tweede act van de avond was er eentje van de winnaars van de vorige editie. Anouk Nijhoff, Iris Berkelmans, Joëlle van Pelt, Sarah Shonoda Attia en Yvet van Ekeren traden omstebeurt op als een bekende zangeres, in zelfgemaakte mix.

Compleet met ingestudeerde danspasjes leek het vijftal ook dit keer de overwinning te gaan pakken. Niets was echter minder waar, want Angelique en Wendy improviseerden ook nog een act en de sterk uitgedunde jury waardeerde dat zozeer dat ze zowaar tot winnaars van de avond werden uitgeroepen.
06-11-2015

Playbackavond 2015

www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven