Nieuwsarchief

Filter overzicht

Hanenberg ABC shirtsponsor OJC C1

www.ojcrosmalen.nl
Al enkele jaren is OJC vertrouwd met sponsoring vanuit Hanenberg ABC. Gelukkig ook dit seizoen heeft dit mooie bedrijf weer een prachtige bijdrage geleverd. Hanenberg ABC uit Rosmalen is de nieuwe shirtsponsor van onze C1. Ten aanzien van uniformiteit in de uitstraling van Nike kleding vanuit onze vereniging zijn wij blij dat Hanenberg ABC ook nog eens bijdraagt in de aanvullende kleding.

Zondag 8 november jl. tekende John van den Hanenberg namens Hanenberg ABC en vanuit OJC Topsport Jan van Beekveld de bijbehorende shirtsponsor overeenkomst. Mede namens de begeleiding en spelers OJC C1 danken wij Hanenberg ABC voor deze mooie bijdrage aan onze vereniging.

Hanenberg ABC is een allround financieel advieskantoor dat sinds 1994 bestaat en waar inmiddels 2 eigenaren en 4 medewerkers werkzaam zijn. Het kantoor biedt onafhankelijke dienstverlening voor particulieren en bedrijven op financieel en fiscaal gebied in de ruimste zin des woords. Denk hierbij aan advies en bemiddeling bij verzekeringen, hypotheken en pensioenen alsmede het verzorgen van de volledige administratie tot en met het opmaken van de jaarstukken en belastingaangiften van ondernemers.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven