Nieuwsarchief

Filter overzicht

William Fabrie nieuwe secretaris van OJC

www.ojcrosmalen.nl
Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat William Fabrie tijdens de algemene ledenvergadering is benoemd tot bestuurslid van OJC ROSMALEN. William zal hierin de functie van secretaris op zich gaan nemen, die was vrijgekomen door de overstap naar het voorzitterschap van Piet van der Plas.

Hieronder stelt William zich graag voor aan de vereniging:

Ik ben geboren in Vlijmen en heb daar ook in mijn jeugdjaren gevoetbald. In de B-jeugd heb ik de overstap gemaakt naar Nieuwkuijk. Op mijn 18de heb ik noodgedwongen, door een hardnekkige rugblessure, moeten stoppen met voetbal. Ik ben wel altijd liefhebber gebleven en volg het Nederlands en plaatselijk voetbal op de voet. Sinds 1990 woon ik samen met mijn vrouw (Manuela) in Rosmalen. Wij hebben samen twee dochters (Demi en Eva). Ik ben eigenaar van Huis & Hypotheek Rosmalen en ben gevestigd aan de Dorpsstraat, pal naast Het Waarehuis. Daarnaast werk ik als mediator op het gebied van echtscheidingen.

Vanaf 2005 bezoek ik met grote regelmaat wedstrijden van verschillende OJC-teams, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Hierdoor ben ik enthousiast geworden en heb ik passie gekregen voor de club OJC. Het was voor mij een verassing om door het bestuur gevraagd te worden voor de functie van secretaris. Nadat ik een uitgebreid gesprek heb gehad - in eerste instantie met Wendy Clijdesdale en later met Piet van der Plas - heb ik besloten om de uitnodiging te accepteren. Ik ben er trots op dat ik mijn steentje mag bijdragen aan de verdere ontwikkeling van OJC er zal daar mijn uiterste best voor doen. Natuurlijk zal ik intussen net zo’n fanatieke supporter blijven van OJC 1 en al de andere elftallen.
 
Mocht er iets zijn of wil je meer van mij weten, spreek mij aan op ons sportpark of stuur een e-mail naar secretaris@ojcrosmalen.nl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven